Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partener pentru lider fermier!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Semanatoare universala Ultima CS Kockerling

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Ultima este un sistem compact, de mare putere, cu latimi de lucru de 3,00 m, 4,00 m și 6,00 m.

Semanatoarea universala Ultima CS produsă de Köckerling este cunoscuta pentru performante ridicate in toate conditiile. Este utilizata cu precadere de fermierii profesionisti care cultiva cereale, rapita, porumb. Randamentele excelente și costurile de operare reduse fac ca aceasta semanatoare sa fie potrivita pentru toate culturile. Ultima este un sistem compact, de mare putere, cu latimi de lucru de 3,00 m, 4,00 m și 6,00 m.

Distanta optima intre randuri
Samanta este asezata in randuri de 60 mm. Distanta dintre benzi este de 175 – 180 mm, in functie de model. Distanta dintre seminte permite fiecarei plante propriul spatiu și nutritie, ceea ce duce la o planta mai sanatoasa. Presiunea punctului de peste 200 kg produce o adancime constanta de semanat. Acest lucru este deosebit de important, indiferent daca se seamana puțin adanc pana la rapita, fasole și mazare.

Reglarea adancimii de semanat
Organul activ de taiere hidraulic cu actiune simpla de pe elementul de insamantare ofera reglarea adancimii de semanat, actionand in acelasi timp ca un amortizor de soc impotriva pietrelor. Cilindrii hidraulici protejeaza cadrul de sustinere eliminand deconectarea de sol la viteza mare.

Sistemul de insamantare Ultima
Rola de prepresare preseaza mai întai solul, varful deschide calea organului activ de taiere si samanta este plasata pe pamant ferm. Nivelatorul plasat în fata rolei STS acopera samanta si niveleaza solul inainte ca acesta sa fie reconsolidat de către role STS.

Roti de transport
Rotile de transport sunt ridicate complet in timpul lucrului.

Markere
Marcatoarele robuste au un disc de marcare dintat agresiv care lasa un semn clar chiar si intr-un pat de seminte de mulci. Unghiul de lucru al markatorului este reglabil pentru a se potrivi conditiilor individuale.

Placa de nivel hidraulica
Nivelatoarele hidraulice de nivelare scot roata fie pe teren arat, fie pe un pat de seminte de mulci. In acelasi timp, creste stabilitatea masinii in fata si imbunatateste lucrul ușor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura