Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partener pentru lider fermier!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Semanatoare de precizie Easy Drill

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Cu semanatoarea de precizie Easy Drill puteti semana pana la 4 produse diferite intr-o singura trecere la 4 doze diferite prin disocierea a 2 adancimi de insamantare, indiferent de conditiile de clima.

Cele 4 buncare sunt gestionate de Quartz Isobus.

O noua referinta in tehnologia agricola o reprezinta Semanatoarea de precizie EASY DRILL.

Noul echipament de semanare EASY DRILL functioneaza cu acelasi sistem de plantare ca o semanatoare de sfecla, roata din fata si cea din spate controleaza adancimea de  insamantare.

Pozitia semintei este foarte bine reglata datorita asigurarii unui control perfect al adancimii de semanat. Echipamentul de insamantare EASY DRILL va ofera comfortul trecerii la insamnatarea directa fara compromiterea calitatii infiintarii.

AVANTAJE

Ofera posibilitatea de a semana pana la 4 produse diferite intr-o singura trecere la 4 doze diferite prin disocierea a 2 adancimi de insamantare. Cele 4 buncare sunt gestionate de Quartz Isobus.

Este o semanatoare versatila deoarece poate fi utilizata atat in sol cu vegetatie, viu, cat si in sol arat fara vegetatie, astfel incat nu veti depinde de conditiile de clima.

250 KG presiune pe disc, Easy Drill stie cum sa-si moduleze nivelul de presiune de la 0 la 250 kg, pur și simplu adaugand pene la un cric.

Dozare precisa: are o distributie foarte precisa in otel inoxidabil: 1 pana la 450 kg/ha. Totul este automatizat si nu necesita dezasamblare pentru a trece de la o samanta mica la una mare.

Golire rapida a buncarului: cu o pliere in 2 parti se poate goli buncarul intr-un sac mare. Acest sistem ofera acces la liniile de insamantare, ceea ce devine foarte util pentru intretinere sau schimbarea discurilor.

2 circuite separate de aer: in vederea semanarii a mai multor produse cu densitati diferite, Easy Drill este capabila sa regleze diferite presiuni în circuite:

fara sortare intre o samanta mica si o samanta mare
fara risc de infundare intre ingrasamant si samanta
gestionarea a 2 adancimi diferite
fara risc de ardere a germenului pentru anumite ingrasaminte
in cazul in care ingrasamanatul se infunda, samanta curge întotdeauna
Distributie mecanica: pentru modelele fixe de 3m și 4m. Buncarul compartimentat face posibila insamantarea a 2 produse, la 2 doze și la 2 adancimi diferite. Are are o distributie cu stifturi pentru seminte si o distributie elicoidala din otel inoxidabil pentru ingrasamant si seminte.
De asemenea, este echipat cu o supapa inferioara, care permite golirea totala a buncarului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura