Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partener pentru lider fermier!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bazin pentru mixare lichide si pulbere Handler IV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Echipamentul de mixare si aspiratie Handler reprezinta cel mai impresionant rezervor de pe piata in acest moment pentru protectia plantelor!

Ce include? Are 2 agitatoare de 2 toli, 2 capace, fitinguri de tubulatura de 3 toli, un rezervor cu fund in forma de con si golire completa, cu baza comoda gata pentru stivuire si cu o capacitate de lucru de 870 de litri.

De ce Handler? Echipamentul este prevazut cu foarte multe optiuni ce permit amestecarea de loturi din orice categorie de produse, pesticide sau ingrasaminte foliare, de la cele lichide pana la cele sub forma de pudra. Totodata echipamentul poate fi folosit si la dozarea din rezervor sau bazin.

Cu Handler puteti umple pulverizatorul dvs. (masini de erbicidat) sau dupa caz, realizarea individuala prin amestecare a diferitelor substante, intr-un timp scurt, economisind timp si bani.

Handler este complet prevazut cu toate conductele necesare pentru recircularea cu conducte de 3 toli si in plus cu duza de clatire a rezervorului tip RotoFlush pentru a preveni contaminarea produselor. Baza echipamentului este inclinata pentru o golire totala asigurandu-se prin partea de jos a fiecarui echipament scurgerea completa a amestecurilor.

Disponibil in mai multe variante functie de capacitatea rezervorului:

160 Litri / 275 Litri / 875 Litri

Specificatii:

Vana de 2 sau 3 toli pentru o montare usoara;
1 din 4 fitinguri ale difuzorului de aer sunt din propilena umplute cu sticla, de mare performanta pentru golirea Handler-ului dumneavoastra in cateva secunde cu ajutorul practic al oricarei pompe de transfer;
Un rezervor cu baza in forma de con, cu inalta vizibilitate, calibrat, care functioneaza pe orice fel de teren;
Rame optionale care se adapteaza la orice pompe de transfer de 2 sau 3 toli, si pachete de reciclare optionale care permit dozarea sarjei de amestec.

Avantaje!!
Nu exista pierderi - substanta chimica este folosita complet;
Va economiseste bani si timp;
Actionat cu motor electric sau cu ardere interna;
Va scade riscul de expunere la substante chimice potential periculoase.

✅Cu acest echipament se poate strapunge/taia recipientul plin cu erbicid/substanta chimica/ foliar;
✅Ajuta la golirea si clatirea recipientului in doar cateva secunde;
✅Amesteca usor si rapid produsele din orice categorie, pesticide sau ingrasaminte foliare, de la cele lichide pana la cele sub forma de pudra/pulberi;
✅Este recomandat a fi folosit impreuna cu orice masina de erbicidat.
✅Fii prietenos cu Mediul Inconjurator si achizitioneaza acest echipament!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura