Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partener pentru lider fermier!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Teava PEHD PE100RC/PP apa POT irigatii canalizare industrial

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Teava PEHD PE100RC/PP este fabricata din polietilena de inalta densitate cu strat protector exfoliabil din polipropilena coextrudat. Stratul interior este de culoare neagra realizat din PE 100 RC, iar stratul exterior este de culoare albastra realizat din PP.

Tevile sunt utilizate atat pentru retele de alimentare cu apa potabila, cat si pentru retele de transport a apei brute (apa meteorica, apa subterana, apa din rauri, lacuri, etc.) inaintea procesului de tratare, tevile PE 100 RC cu strat protector PP pot fi utilizate de asemenea in sistemele de stingere a incendiilor cu hidranti, proiectate conform standardelor nationale, precum si in cadrul sistemelor de conducte pentru aplicatii industriale, datorita rezistentei chimice sporite a materialului. Stratul protector din polipropilena are doar rol de protectie si nu influenteaza caracteristicile mecanice ale conductei.

Poate fi instalata prin metode alternative de pozare fara pat de nisip sau o pozare obligatorie in transee, foraj directional si reabilitare conducte existente. Aceste conducte sunt foarte rezistente la propagarea fisurilor la actiunea sarcinilor ridicate, astfel asigurand o crestere a timpului de viata.

Avantajele stratului protector:

Stratul protector protejeaza teava in timpul manipularii, transportului si instalarii;

Previne contaminarea suprafetei tevii cu murdarie si oxidare;

Rezistenta mecanica ridicata - asigura o rezistenta excelenta la zgarieturi;

Protejarea tevii de zgarieturi si impuriati exclude riscul defectelor de imbinare prin sudura cap-cap sau electrofuziune;

Protejeaza teava impotriva razelor solare, contribuid astfel la cresterea timpului de depozitare si longevitate;

Modele - Dimensiuni diametre este cuprinsa intre ⌀20÷⌀1200 - Pret la cerere
Trimite mesaj
Din Gura in Gura