Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partener pentru lider fermier!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Teava PEHD PE100RC dubluperete apa potabila irigatii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Teava din PEHD cu perete dublu coextrudat - peretele dublu se obtine prin procedeul de coextrudare continua.

Cei doi pereti sunt din polietilena de inalta densitate: peretele interior PE100 de culoare neagra reprezinta aproximativ 90% din grosimea totala de perete si peretele exterior PE100 RC de culoare albastra reprezentand aproximativ 10% din grosimea totala de perete.

Tevile din polietilena cu pereti dubli din PE 100 RC (rezistente la propagarea fisurilor), sunt utilizate atat pentru retele de alimentare cu apa potabila, cat si pentru retele de transport a apei brute (apa meteorica, apa subterana, apa din rauri, lacuri, etc.) inaintea procesului de tratare, tevile PE 100 RC pot fi utilizate de asemenea in sistemele de stingere a incendiilor cu hidranti, proiectate conform standardelor nationale, precum si in cadrul sistemelor de conducte pentru aplicatii industriale, datorita rezistentei chimice sporite a materialului.

Se recomanda utilizarea ei pentru instalare prin metode alternative de pozare fara pat de nisip sau prin pozare obligatorie in transee, foraj directional si reabilitare conducte existente. Aceste conducte sunt foarte rezistente la propagarea fisurilor la actiunea sarcinilor ridicate, astfel asigurand o crestere a timpului de viata.

Modele- dimensiuni

DN∅ext mm 400- 1200
PN4 (SDR 41) PN6(SDR 26) PN8(SDR21) PN10(SDR 17) PN12.5(SDR 13.6) PN16(SDR 11) PN20(SDR 9)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura