Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partener pentru lider fermier!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina dozare si insacuire materiale vrac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Masina de insacuit materiale vrac / cereale este potrivita pentru ambalarea materialelor granulare 0.5-6 mm. Cantarul de ambalare bruta poate masura produsul direct in punga si este potrivit pentru dozarea gravitationala si cantarirea unor cantitati egale de masa de produse granulare in vrac in saci. Cantar cu celula de cantarire in 2 trepte, echipat cu un alimentator gravitational cu un instrument digital cu auto-invatare. Cantarul de ambalare poate fi realizat cu un interval de masura intre 5-20 sau 10-50 kg.

Linia de dozat si insacuit cuprinde:

Insalatie de insacuit brut cu dozator gravitational, complet, cu rama pentru montaj (Instalatia este un cantar dotat cu dozator gravitational, in doua trepte, doza tensiometrica, echipament electronic cu afisaj digital, elemente pneumatice, functionare in regim brut); cantarul montat se poate utiliza pentru dozarea in doua trepte (grosier-fin), cantarirea cu precizie, insacuirea materielelor granulare (0,5-6 mm); limita de cantarire: 10-50 kg capacitate: 140-160 saci/ora Cantarul electronic de dozat si insacuit fuctioneaza in regim semiautomat.
Schelet metalic pe 4 picioare
Buncar de alimentare cu sesizoare de nivel minim si maxim
Transportor cu banda, de 2,5 m lungime (lungimea benzii: 2500 mm; latimea benzii: 300 mm; inaltimea benzii: 210 mm)
Masina de cusut manuala, cu dispozitiv de suspendare cu arc serveste pentru inchiderea sacilor umpluti, deplasat pe transportor cu banda; viteza: 300-350 sac/ora)

Putem oferi instalatii de cantarire si insacuire pentru diferite domenii de utilizare: industria semintelor, productia de furaje, ambalarea granulelor, ambalarea ingrasamintelor etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura