Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partener pentru lider fermier!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de sapat transee, excavator municipal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Utilaj performant pentru sapat transee care asigura o adancime de lucru de pana la 1,5 m, adancimea fiind reglata hidraulic cu un semnal GPS sau laser, ceea ce asigura adancimea de lucru precisa.

Avantajul acestui utilaj spre deosebire de alti producatori, este ca poate fi tarat prin camp in timpul procesului de sapare, si nu pe un tractor, asa cum este oferit de alti producatori. Daca echipamentul este tarat pe camp, excavatorul copiaza terenul campului si este capabil sa modifice adancimea de lucru, deoarece nu exista miscari rapide. Daca echipamentul sta pe tractor, este mult mai dificil pentru excavator sa copieze terenul, deoarece tractorul are miscari mult mai rapide, daca una dintre roti intra in gaura, semnalul GPS s-ar putea sa nu reactioneze la o astfel de viteza, miscare si pierde nivelul stabilit.

Date tehnice

Poate fi montat pe o suspensie in trei puncte. Actionare de la cardan cu ambreiaj, ac de siguranta protectie impotriva pietrei. Control hidraulic adancime cu semnal GPS sau laser. Roata teava de drenaj standard pana la 100mm, in plus este posibila comandarea tevii pana la 200mm.

Puterea necesara a tractorului de la 180-250 CP
Transmisia Vario sau viteza cutiei de viteze cu turatie de pana la 0,3 km/ ora (tractorul trebuie sa fie in asa fel incat sa puteti conduce lent cu viraje mari)
Latimea santului de la 125 mm la 300 mm
Adancimea santului de la 400 mm la 1500 mm
Lungimea lantului 105 mm
25 lame pentru pretaiere
Greutate 2,3t
Racord hidraulic;

1 racord pentru reglarea adancimii de lucru, se poate conecta suplimentar
o supapa magnetica, astfel incat hidraulica sa poata fi conectata la GPS
1 racord pentru coborarea rotii tevii de drenaj pentru ridicare
1 racord pentru cutia tevii de drenaj
Trimite mesaj
Din Gura in Gura