Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partener pentru lider fermier!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cositoare 2.52- 2.95 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Cositoare - masina de tuns iarba cu disc cu suspensie laterala. Sunt masini moderne, usoare si cu design simplu.
Cadrul sudat din profile metalice inchise si indoite este usor si garanteaza o durabilitate ridicata. Faciliteaza cuplarea usoara a masinii de tuns iarba cu discuri la cuplarea in trei puncte a tractorului, cu un confort ridicat si eficienta in lucru.
Suspensia laterala a barei de tuns iarba este simpla, dar face ca masina sa urmeze perfect terenul cu o presiune egala pe sol.
Bara de taiere a masinii de tuns iarba SIPMA moderna cu sistem de inlocuire rapida a cutitului in standard care permite scurtarea timpului de service la minim.
Siguranta cu arc de siguranta permite inclinarea barei de tuns iarba in spate atunci cand intra intr-un obstacol, ceea ce protejeaza componentele masinii de deteriorare.
Arborele cardanic SIPMA cu ambreiaj unidirectional asigura oprirea lina a pieselor rotative ale masinii si protejeaza unitatile de disc de deteriorare.
Versoarele montate in spatele barei de tuns iarba permit reglarea latimii furajului pentru dispozitivele utilizate in etapele ulterioare ale recoltarii.
Sistemul de inlocuire rapida a cutitelor permite inlocuirea rapida si convenabila a cutitelor, reducand in acelasi timp timpul de service la minim.
Capacele deschise din fata si din spate faciliteaza intretinerea masinii.
Designul masinii de tuns iarba cu discuri permite transportul lor vertical pe partea tractorului.
Sistemul de arc de degajare cu angrenaj de reglare asigura o presiune optima a barei de cosit pe sol.
Gama larga de cosit a barei de taiere (de la -12˚ la +24˚) permite lucrul pe campuri ondulate si montane.
Servomotorul hidraulic permite ridicarea masinii de tuns iarba cu discuri in pozitia sa de transport si la intoarcerea in U la capat.
Sistemul de reglare a inaltimii de cosire actionat cu bratul de sus al tractorului in trei puncte ajuta la setarea inaltimii de cosire corespunzatoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura