Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partener pentru lider fermier!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de curatat ceapa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Masina de taiat ceapa este conceputa pentru a curata ceapa recoltata de resturile de pamant care adera, solzii slab aderati si arpagicul uscat.

Partea de lucru are 3 cutite de taiere profilate care preiau resturile taiate cu o putere de 3,0 kW. Fiecare motor are reglare sus-jos si capacitatea de a reduce viteza cutitelor datorita utilizarii unui invertor. Ceapa este introdusa intr-un buncar din care este directionata catre site. Trei site sunt dispuse in serie, deasupra fiecarui site sunt situate trei ventilatoare de cauciuc cu reglare mecanica a vitezei care transporta ceapa mai departe. Poate fi ridicat hidraulic pentru lucrari de inspectie si service. Resturile de ceapa taiata, cojile si toate impuritatile sunt transportate prin alimentatorul situat sub site la alimentatorul transversal, care colecteaza si impuritatile direct din buncar.

Optional, taietorul poate fi echipat cu un separator de deseuri in locul alimentarii. Reglarea mecanica a vitezei separatorului si reglarea distantei dintre role va permit sa separati impuritatile si ceapa mica inainte de a le taia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura