Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partener pentru lider fermier!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Remorca transport baloti PB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Remorcile de tipul PB sunt utilizate la transportul de baloți de paie sau de fân precum și acolo unde se transportă încărcături care necesită suprafețe mari, plane, de ex. paleți, cutii.

Având suprafața mare de încărcare a platformei permite utilizarea optimă a capacității de încărcare a remorcii, care în cazul baloturilor de paie, care au un volum mare cu o greutate relativ mică, este cel mai important avantaj al acestui tip de remorcă .

Avantaje:

Zona de încărcare este reglată de un cadru spate extensibil. Vă permite să reglați lungimea de încărcare la dimensiunile materialelor transportate, făcând posibilă transportarea baloturilor și cuburilor de paie sau fân de diferite dimensiuni.
Când se utilizează scări tradiționale, centurile de transport sunt utilizate pentru a asigura sarcina.
Construcția remorcii este universală – se poate utiliza remorca pentru a transporta baloți folosind scări tradiționale sau se poate alege o remorcă din seria PB HB cu pereți laterali hidraulici.
Bara de tracțiune este echipată cu un arc pentru a o menține. Platoul rotativ permite manevrarea ușoară și manevrabilitatea mai bună a remorcii.
Datorită posibilității de montare a remorcilor cu știfturi, este posibil să se transporte lemn tăiat sau lung și alte materiale lungi care necesită protecție suplimentară spate și față sau lateral.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura